Llindisseny no és només una empresa de disseny web, crea, innova i promociona el teu negoci…

“Tot va començar amb la creença que gaudir del treball és un requisit previ a la felicitat”.

Aquest projecte va començar fa més de 7 anys a Girona. Avui, proporcionem servei a múltiples webs a nivell empresarial desenvolupant projectes per internet i promocionant negocis online, materialitzats en e-commerces, webs, landings, aplicacions mòbils …Investigant i formant-nos en les últimes tecnologies utilitzant l’ experiència i el coneixement per aplicar les estratègies de màrqueting que fan créixer el seu negoci.

MISSIÓ

Ajudar a fer créixer altres empreses, creant idees de negocis, orientant aquests comerços a crear una imatge digital mundial.

VISIÓ

Augmentar el “Model LlinDisseny” creant organitzacions d’èxit que siguin rendibles, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, tutoritzades pel talent excepcional d’ una petita vila de l’ Empordà.

Experiència

L’ experiència ens demostra que aplicant la innovació, creativitat, formació continua i esperit de millora als projectes que treballem deixem contents als clients fen realitat les seves idees o negocis.

COMPROMÍS

A Llindisseny ens comprometem en cada client entenent les seves necessitats i buscan les millors solucions pels seus requeriments, assumint com nostre el seu projecte. Siguin quines siguin les tasques a realitzar, complim amb la màxima dedicació executant els objectius establerts.

VALORS

Per les persones que treballem a LlinDisseny els valors que millor ens defineixen son respecte, honestedat, passió i confiança. Respecte a persones, idees i coneixements, honestedat en els tractes, passió en el treball i confiança en l’equip.

El nostre negoci creu en la filosofia de l’ Open Source, per aixó treballem sempre en sistemes basats en Open Source i Linux, utilitzant llenguatges i CMS de codi obert. Sent una de les nostres responsabilitats alliberar codi contribuint a la comunitat.

Filosofia Open source

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad